Speelotheek FoliantBij de Speelotheek kan je speelgoed lenen voor kinderen en volwassenen van 0 tot 99 jaar. Je vindt er onder andere blokken, poppen, puzzels en spelletjes,...


Wie kan lid worden?

Mensen van de regio polder tot Kempen: Schoten, Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem en Wuustwezel.

En randgemeenten: Merksem, Deurne en Ekeren.

Je kan punten sparen met de uitpas en je kan het abonnement light nemen met het kansentarief.

(enkel uitpas regio polder tot Kempen)


Alle info vind je op onze website:

https://www.speelotheekfoliant.be/

Voor je je registreert op de catalogus dien je eerst dit formulier in te vullen om te bepalen welk abonnement je wil nemen en hoe je wil betalen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeV-2zEwXRsaTGtEgbSETXErc63zDXZFQPtEQElyhVlxI1-0Q/viewform


We beschikken over drie soorten abonnementen:
Informatie

Het speelgoed reserveren voor woensdag 22.00 u, want op donderdag worden de bestellingen klaar gemaakt.

Bij de Speelotheek kan je speelgoed lenen.

Er zijn twee opties:

  1. Je kan je bestelling laten klaarzetten in de Speelotheek en aangeven binnen de openingsuren, wanneer je de bestelling ophaalt en terug binnen brengt in de Speelotheek.
  2. Je kan laten leveren in de bibliotheek van Schoten. Je kan het binnenbrengen en afhalen tijdens openingsuren. Ook tijdens de onbemande openingsuren. Je mag het speelgoed 4 weken houden. Daarna breng je het opnieuw binnen bij de Braem bibliotheek in Schoten of in de Speelotheek. Uitgezonderd grote stukken zoals fietsen, hobbelpaardjes, wobbelboard, garage,... deze zijn in de speelotheek zelf af te halen.

Je kan de leentermijn één keer verlengen met 4 weken. Is het speelgoed stuk? Dan bekijkt een medewerker samen met jou hoe je het speelgoed kan herstellen of vergoeden.

Je kan per uitleenbeurt tot 6 stuks bestellen afhankelijk van de keuze van je abonnement! 

Uitlenen ter plaatse niet mogelijk!

...