Speelotheek FoliantBij de Speelotheek kan u speelgoed lenen voor kinderen en volwassenen van 0 tot 99 jaar. U vindt er onder andere blokken, poppen, puzzels en spelletjes,...

Alle info vind je op onze website:

https://www.speelotheekfoliant.be/

Voor je registreert op de catalogus dien je eerst dit formulier in te vullen om te bepalen welk abonnement je wil nemen en hoe je wil betalen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeV-2zEwXRsaTGtEgbSETXErc63zDXZFQPtEQElyhVlxI1-0Q/viewform

We beschikken over drie soorten abonnementen:
Informatie

Covid-19 update: Momenteel enkel speelgoed reserveren en afhalen in de speelotheek of bibliotheek, wegens het toenemende aantal besmettingen, willen we zo weinig mogelijk fysiek contact. Dus voorlopig niet meer spelen en kiezen in de speelotheek, maar bestellen via de catalogus en afhalen ofwel in de speelotheek op za voormiddag of in de bibliotheek afhalen!

Het speelgoed reserveren voor donderdag 22.00 u, want op vrijdagnamiddag worden de bestellingen klaar gemaakt.

Bij de Speelotheek kan u speelgoed lenen.

Er zijn twee opties:

  1. Je kan je bestelling laten klaarzetten in de Speelotheek en aangeven binnen de openingsuren, wanneer je de bestelling ophaalt en terug binnen brengt in de Speelotheek.
  2. Je kan laten leveren in de bibliotheek van Schoten. U mag het speelgoed 4 weken houden. Daarna brengt u het opnieuw binnen bij de Braem bibliotheek in Schoten of in de Speelotheek. Uitgezonderd grote stukken zoals fietsen, hobbelpaardjes, wobbelboard, garage,... deze zijn in de speelotheek zelf af te halen.

U kan de leentermijn één keer verlengen met 4 weken. Is het speelgoed stuk? Dan bekijkt een medewerker samen met u hoe u het speelgoed kan herstellen of vergoeden.

Je kan per uitleenbeurt tot 6 stuks bestellen afhankelijk van de keuze van je abonnement! 

...