Speelotheek FoliantBij de Speelotheek kan u speelgoed lenen voor kinderen en volwassenen van 0 tot 99 jaar. U vindt er onder andere blokken, poppen, puzzels en spelletjes,...

Alle info vind je op onze website:

https://www.speelotheekfoliant.be/

Voor je registreert op de catalogus dien je eerst dit formulier in te vullen om te bepalen welk abonnement je wil nemen en hoe je wil betalen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeV-2zEwXRsaTGtEgbSETXErc63zDXZFQPtEQElyhVlxI1-0Q/viewform

We beschikken over drie soorten abonnementen:
Informatie

Wij zijn verhuisd!

Vanaf za 10 juli 2021 is onze nieuwe locatie:

Curielaan 1, 2900 Schoten


Het speelgoed reserveren voor donderdag 22.00 u, want op vrijdagnamiddag worden de bestellingen klaar gemaakt.

Bij de Speelotheek kan u speelgoed lenen.

Er zijn drie opties:

  1. Je kan zelf speelgoed komen kiezen op zaterdag voormiddag in het uitleengedeelte en direct meenemen.
  2. Je kan je bestelling laten klaarzetten in de Speelotheek en aangeven binnen de openingsuren, wanneer je de bestelling ophaalt en terug binnen brengt in de Speelotheek.
  3. Je kan laten leveren in de bibliotheek van Schoten. U mag het speelgoed 4 weken houden. Daarna brengt u het opnieuw binnen bij de Braem bibliotheek in Schoten of in de Speelotheek. Uitgezonderd grote stukken zoals fietsen, hobbelpaardjes, wobbelboard, garage,... deze zijn in de speelotheek zelf af te halen.

U kan de leentermijn één keer verlengen met 4 weken. Is het speelgoed stuk? Dan bekijkt een medewerker samen met u hoe u het speelgoed kan herstellen of vergoeden.

Je kan per uitleenbeurt tot 6 stuks bestellen afhankelijk van de keuze van je abonnement! 

De speelruimte is ook opnieuw geopend op zaterdag van 9.00u - 11.30u (De speelruimte enkel onder begeleiding van een volwassene en enkel voor leden)

...